top of page

Vi har ett brett sortiment av inredning, leksaker och presenter för alla barn...

Välkomna in i vår värld där det är lite randigt, mera prickigt och mycket färgglatt!

JaBaDaBaDo AB har egen design och tillverkning av alla våra leksaker och barnpresenter.

Nedan ser ni lite av utbudet från Jabadabado. Välkomna in i min butik för att se hela sortimentet!

Produktsäkerhet

Alla våra leksaker är testade enligt gällande säkerhetskrav inom Europeisk standard. För att en leksak ska var godkänd så ska den vara märkt med en CE märkning. Det betyder att leksaken uppfyller kraven enligt EN71-1,2,3. Det innebär att vi följer alla de regler som gäller för bla smådelar, klämrisk, kvävningsrisker, färgämnen, flamsäkerhet, kemiska ämnen, mjukgörare s.k. ftalater, metaller som bly, kadmium mm.

Notera att en CE märkning endast är till för leksaker!

I vårt sortiment finns det flera artiklar som ej är leksaker men som säljs till barn. Som tex inredningsdetaljer, trämobiler mm. Bli inte oroliga om ni inte ser en CE märkning på dessa produkter, det är så det ska vara! Dessa produkter är ändå testade för bla material och färg. Vilket betyder att de endast innehåller godkända ämnen.

Vi på JaBaDaBaDo har ett bra samarbete med konsumentverket. De hjälper oss när vi utvecklar våra produkter så att vi kan vara säkra på att vi följer alla nya direktiv som gäller produkternas säkerhet. Vi är också medlem i branchorganisationen Leksaksbranchen. Där får vi hjälp angående säkerhetsfrågor och information om nya och kommande regler och krav. De myndigheter som kontrollerar säkerheten av leksaker är Konsumentverket, Elsäkerhetsverket och Kemikalieinspektionen. 

bottom of page